Hautajaiset vaativat aina järjestäjältään paljon. Tutustu lisää kokoamaamme ohjepankkiin.

Hautajaiset – käytännön tietoa järjestäjälle

Ensinnäkin me Vehasella haluamme esittää sinulle syvän osanottomme. Koska olet päätynyt tälle sivulle, se tarkoittaa, että sinulla on raskas työ edessäsi järjestellessäsi läheisesi hautajaiset.

Olemme keränneet sivustomme Hyvä tietää -osioon käytännön tietoa hautajaisten järjestelyihin liittyen, jotta voit itseksesi ottaa selvää hautajaisten järjestelyyn tarvittavaa tietoa. 

Voit myös aina ottaa meihin suoraan yhteyttä, jolloin me autamme sinut alkuun hautajaisten järjestelyissä ja teemme puolestasi kaiken, minkä toivot meiltä.

Hautajaisten järjestämiseen liittyvät osa-alueet

Hautajaiset koostuvat yleensä siunaus- tai jäähyväistilaisuudesta sekä sen jälkeen järjestettävästä muistotilaisuudesta. Kun hautaustavaksi valitaan tuhkaus, itse hautajaisten jälkeen on vielä noin viikon kahden kuluttua uurnanlaskutilaisuus. Uurnanlasku voi tapahtua hautajaisten jälkeen aikaisintaan kahden viikon kuluttua, ja uurnanlasku tulee toteuttaa vuoden sisällä.

Suuret tai pienet hautajaiset

Me autamme järjestämään hautajaiset, jotka toisaalta ovat vainajan kaltaiset ja toisaalta tuovat lohtua sureville läheisille. Olivatpa kyseessä suuret tai pienet hautajaiset, me autamme kaikissa käytännön järjestelyissä. 

Voit olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai jättää yhteydenottopyynnön.

Löydä itsellesi paras tapa olla meihin yhteydessä.