Hautaustoimisto Turku

Hautaustoimisto Vehanen palvelee sinua Turun alueella. Olemme paikallinen hautaustoimisto ja löydät meidät osoitteesta Käsityöläiskatu 4a, Eerikinkatu 25 tai Kiinamyllynkatu 5, Turku.

Empaattista ja avointa kohtaamista sekä pieteetillä toteutettua palvelua niin hautajaisjärjestelyissä, floristitöissä kuin lakiasioissa.

Hautauspalvelu

Täyden palvelun hautaustoimisto, joka huolehtii hautajaisista, muistotilaisuudesta ja muista kuolemantapaukseen liittyvistä
järjestelyistä.

Pietét logo

Floristipalvelu

Taidokkaat sidonnat, kukkalaitteet ja kauneimmat kimput hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin.

Lakipalvelu

Vankkaa lakiosaamista ja laaja-alaista lainopillista asiantuntemusta elämän eri tilanteisiin.

Me Vehasella haluamme tuoda toimialoillemme aina jotain omanlaistamme. Oli kyseessä sitten lakiasia, floristityö tai läheisen jäähyväiset, haluamme olla läsnä ja kohdata asiakkaamme aina avoimesti ja empaattisesti ja tarjota parasta mahdollista palvelua.

Kun elämä päättyy

Kun läheisen ihmisen elämä on päättynyt, surun keskellä voi olla helpottavaa tehdä asioita. Varsinkin silloin, kun niitä tehdään yhdessä. Me autamme sinua tarvittavien jäähyväisjärjestelyjen sekä hautajaisten suunnittelussa ja toteutuksessa.  

Voimme vastata hautajaisista kokonaisuudessaan tai huolehtia vain tietyistä osa-alueista, jos niin toivot. Meiltä saat niin arkut, uurnat ja kukat kuin muistotilaisuuden ohjelmapalvelutkin. Lisäksi kauttamme saa perunkirjoitukset sekä vainajan kuljetukset.  

Olemme apunasi hautausjärjestelyissä.

Kysy lisää palveluistamme tai varaa aika tapaamiselle. Voit myös täyttää lomakkeen, jonka perusteella voimme antaa kustannusarvion. Käymme suunnitelmat ja valinnat kanssasi läpi aina myös henkilökohtaisesti, toiveitasi ja vakaumustasi kunnioittaen.



Hautauskokonaisuudet

Hautauskokonaisuus sisältää arkun, vaatetuksen ja kuljetuksen.

Taustalla kuvituskuva toimistolta.

Pakolliset järjestelyt

Alkaen 690 €

Arvo

Alkaen 1390 €

Yksilöllinen

Alkaen 1535 €

Taustalla Ajaton kokonaisuuteen kuuluva arkku ja uurna.

Ajaton

Alkaen 1675 €

Taustalla Ulappa kokonaisuuteen kuuluva arkku ja uurna.

Ulappa

Alkaen 1795 €

Kuva arkusta.

Arkut ja uurnat

Floristien kimppukuva.

Surukukat

Kuva hautakivistä.

Hautakivityöt

Me olemme Vehanen

Perustajamme Riitta Vehanen avasi 1990-luvun alussa ensi töikseen ovet ja ikkunat päästääkseen valon ja linnunlaulun sisään liikkeeseensä. Haluamme edelleen, kolmen vuosikymmenenkin jälkeen, tehdä asioita omalla tavallamme.

Yhteiskuva Vehasen henkilöstöstä.

Hyvä tietää -sivulta löydät käytännön tietoa hautajaisista ja kuolemantapaukseen liittyvien asioiden hoitamisesta